haar
Etter at æ fikk høre av kjerringa at understellet mett minna mest om håret på en gammel rastafari gubbe , fant æ i min visdom ut at æ sku ta grep og fjerne torva. Valget falt på hårfjerningskrem fra Veet siden tidligere forøk på skum og høvvel hadde vært bære sånn halveis velløkka. Det kan nevnes tilfella kor æ nesten omskjærte mæ sjøl, og andre kor æ holdt på å bryt av ryggen i forsøk på å nå de “vanskeliare” delan. Romantisk som æ e fant æ ut at kjerringa sku få overlevert “gaven” på bursdagsnatta…
Æ bestillte kremen på nettet, og som nordlænning smilte æ bare overbærende tel de karan som i omtalefeltet på nettsida hadde skrevet advarsla opp og i mente over kor “farlig” det va å bruke kremen i det samme området som æ hadde tenkt… Men å, så feil æ tok…
Æ venta tel godt utpå kvellingen og kjerringa va godt inntuilla i dyna. Æ ga bare nån vage hint om en spesiell overraskelse som va i vente før æ rusla ned på badet og smorte inn det meste som tel vanlig oppbevares på innsida av boksershortsen.
Tel å bynne me gikk alt bære fint og der sto æ me heile understellet innsmort og kjika i speilet mens æ venta på at nåkka skulle skje. Æ måtte ikkje vente så længe..
veet
Først kom det bare en behagelig varme som spredte sæ i området før det i løpet av sekunda blei erstatta av en intens brennandes følelse som bære kan beskrives som om nån prøvd å dræg av mæ ei trusa laga av glødandes piggtråd. Religiøse overbevisninge va ikke noe æ hadde fundert mye over i livet, men plutselig va æ villig tel å konvertere tel ka enn det sku være slags Gud som kunne fjerne denne voldelige smerten som brant sæ inn i både kjøtt og møkkslusa. Taska kjentes ut som om den va døppa i maursyra og va på tur å revne av sæ sjøl. Æ kjempa i mot innstinktan som ville ha mæ tel å bit av mæ underleppa i smerta og prøvde å vaske vekk faenskapen oppi vasken, men det æ oppnådde med det va å tætte sluken me rævhår som løsna fra kroppen som va i ferd me å bli skolda. Gråtkvalt og rødsprengt i auan stavra æ mæ ut av badet og sikta mæ inn på kjøkkenet. Underveis viste det sæ umulig å førfløtte sæ som et oppreist menneske og æ måtte krype de siste meteran inn tel kjøleskapsfrysern. Håpet om litt kjølende lindring va sterkt. Æ røska opp døra på fryseskapet og feska opp en halvfull boks me youghurtis, flækka av lokket og plasserte kjølesystemet under mainndommen. Brannen slokna for ei stakket stund, men isen smelta fort og den dolkandes smerten kom raskt telbake. På grunn av at isboksen va så liten klarte æ ikke å behandle kaviarstjerna nevneverdig og drylte nævven inn i frysern igjen på jakt etter nåkka som kunne lindre. Synet va så godt som borte og æ feska ut nåkka som i ettertid skulle vise sæ å være rosenkål. Æ brøyt opp pakken så stille som æ kunne, tok en håndfull og bynte å massere området mellom skinkan. Det fungerte ikke nevneverdi siden nåkka av kremen hadde pressa sæ inn i chutneykanalen og det føltes fortsatt som et jagerfly sto me full etterbrenner rett oppi hekken på mæ. Det e eneste gangen æ har ønska at æ hadde en homofil snømann på kjøkkenet, noe som vitner om kor dypt æ va villig tel å synke bare for å få fjerna smerten. I panikken fant hjernen min ut at det va en god ide å forsiktig føre en singel frossen rosenkål inn der ingen rosenkål hadde vært førut.
Selvfølgelig hadde kona funnet ut at de mistenkelige gryntan fra kjøkkenet måtte undersøkes, bare for å bli møtt av synet av mæ, liggandes me hekken i været på kjøkkengolvet, youghurt-is drøppandes fra rognposen mens æ stønna i nytelse mens æ dytta rosenkål inn og ut av ræva. Ho kvapp tell me et lite hyl som igjen skremte lukkemuskulaturen min som fekk sæ en ufrivillig spasme og skaut ut rosenkålen i mot ho i bevegelsen.
Det kan forstås at å bli beskutt med rosenkål ut av analen min midt på natta ikke va helt den overraskelsen ho hadde venta sæ… Men førr å oppsummere hårfjerningskremmen: den fjerna både hår, stolthet og selvrespekt. Topp karakter til den altså…
Takk til deg som sendte inn dette, som forståelig nok vil være anonym 😉

Besøk gjerne min andre webside www.fjernhealing.com  😀

48 Responses to Da han skulle pynte sine edlere deler…

 • Nei, barbergel og gilettefusion er det som gjelder for slik aktivitet, barbere medhårs og da ingen nupper. Men jævlig fin historie, må innrømme at jeg ble litt latterfull. Hehehe

 • Ler så jeg griner her HAHAHA jævlig bra 😆 😆 😆 😆

 • Utrolig morsom historie og fantastisk godt skrevet. Jeg lo så tårene trillet. Klarte ikke å lese og måtte vente litt, bare for å få et nytt latteranfall etter å ha klart å lese en ny setning.

 • Mellom læsing og latter, spruta tåran! Get ready to get wet!

 • Kuna a hatt et seo aperat ståan så har du fåt fryse ned heile understelet fikk møursyre en gan på rångnpåsan det var fan så ut som en råssbiff steiki ta kjøner problemet må flire lell bruke marsinen neste gang

 • Husker selv da jeg brukte Veet til å fjerne armhulehår, fyttihælvetet, Hadde svære betente kuler under armene i to uker etterpå, Livsfarlig den kremen

 • Han sto og nøt trekken fra nøkkelhullet i rektum. 🙂

 • jeg lo så rårene blindet meg og magekrampa likeså. jøye meg.he,he, hiiiiiiii.

 • 😆 Ser for mæ karen, stolt som hane på vei ut på badet for å lage overraskelsen til dama si…..ler så æ næsten pessa mæ ut…..d e bare vi nordfra som kan være så sjølvironisk og ordlægge sæ sånn….om sæ sjølv….

  😆

 • Jeg døøøøøøøør! Det morsomste jeg har lest på lang, lang tid. Takk for underholdningen! 😆 😆 😆

 • Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specially 🙂

 • Ei analog historie. Et ektepar tok seg noen øl en kveld. Det førte til at hemninger forsvant. Kona var godt oppe i åra og inntørkinga hadde kommet godt i gang. Etter litt forspill så sa kona: Du får gå på badet der finner du ei oljeflaske i skapet ved siden av speilet. Mannen tente ikke lyset, grep tak i ei flaske og smurte inn kona. Det gikk noen sekunder så skrek kona i: Hvilken flaske tok du? På med lys for å se. Det var Sloans liniment. Kona satte seg på ei bøtte med vann, hvor hun plasket resten av den natta.

 • Test på et lite sted? Alt er rellativt.
  Det gjør ont. Jækli ont. Og da e ikkje dusjen nok, så e de sakt

 • Stakkars mann! Jeg vil anbefale å lese bruksanvisningen! Der står det at du først skal prøve på ett lite område for å se om man tåler kremen. Noe han tydeligvis ikke gjorde. Og hvorfor hoppet han ikke inn i dusjen?

 • Gjorde akkurat det samme:) Kjenner meg igjen i beskrivelsen!

 • Kunne dette middelet vært noe å teste ut på travbanen? 🙂

 • 😳 en fantastisk historie 😛 ler så jeg griner 😛

 • For en herlig historie , sann eller ikke

 • Hahahaha ler så eg griner.Det gjør tvillingene på 6 mnd og.de fant ut at det var meget morsomt med en mamma som holder regelrett på å le seg ihjel.
  Dette kan bare være en sann historie..ingen kan finne på noe slik…

 • Haha, det var morsomt men ikke godt å lese for en nyoperert!

 • Har ikke hatt det så morsomt siden vi sokna etter svigermor. Godt skrevet, er det ikke sant er det kjempe bra jugi.

 • Jeg er ihvertfall overbevist, det er kun nordlendinger som kan servere gode historier. Med sin ramsalte og rett frem dialekt er det ingen over- ingen ved siden. Jeg ler så jeg har vondt.

 • Om historien er sann eller ikke, bryr jeg meg ikke om, det var steikanes godt skrevet 😀 Kan bli en super skets av dette. Og som en reinhekla nordlenning var dette noe av det beste jeg har lest på LENGE!! Takk gud for at vi har slike nordlenninger som kan sette ord på ei handling. E flir ennu 😛 😛

 • Pingle såpass må du tåle

 • Så romantisk innstilt mann skal en lete lenge etter 😉

 • Enda bra ingen har prøvd den på dyr.
  Skal tru om den er testet på forsøksdyr.
  Begge deler ville vel i beste fall bli sett på som dårlig humor.

 • Fikk noe av samme erfaring da jeg første gang prøvde veet (dog en annen tube) første gang… Sto heldigvis klar for å hoppe inn i dusjen når jeg ventet på effektene, vannet var varmt, såpe og skrape sto linet opp lett tilgjengelig. Til tross for det endte jeg opp med kjemisk brannsår på pungen…
  Som en liten «bonus feature» klikket mekanismen som får pungen til å utvide seg når det blir varmt og trekke seg sammen ved kulde… Var full bevegelse i rognposen flere dager i ettertid, faktisk i overkant av en uke..

 • Dette må være det beste jeg har lest på lenge!! 😆 haha, stakkars kvinnfolk..

 • Det va hart te mannenusa

 • Ha ha dette var kveldens latterkule kjente jeg begynte og klø mens jeg leste lo og tårene trilla.!

 • Herregud ta ej flira tårene trilla. Ka du tenkte på der…. Hahahaha. Å fruen hahhaahahahah. Lurer på ka ho tenkte på når ho fe den i tryne…..

 • Morsomt kåseri, men om historien er sann?

 • Ler så tårene triller…. Flotte bilder på netthinna da jeg leste denne…..

 • Æ ler så æ griner. Utrolig bra skrevet. Stakkars mann

 • Hårfjernings- krem har aldri fjernet mer enn max halvparten av hårene på mine mest ìntime og sensitive steder.Alikevel har jeg med noen års mellomrom blitt overtalt av venninner til å bare prøve den nye som bare er helt forskjellig og fantastisk bra! Men hver gang har jeg blitt like flådd og tenkt at jeg må jo være den dummeste som finnes! Nei, takke meg til 5 blad høvel og gele i samme merke!

 • Synest ikkje dette er så mykje å flire av, synest synd på stakkaren jeg som hadde tenkt å overraske kona, men isteden fikk et smertehelvete.
  Dei som flirer av noe sånt er ikkje vel bevart.

 • je høl på å le meg i hjel! Tenk, kvinnfolk driv med slik dagligen! Men, ingen ting er som en kvinnes list! Hadde han enda bedt om litt hjelp! Finns salongen for slik! Menn er også Velkomne!

 • Ole!!! da har du ikke fått det rundt/inni «kaviarstjerna»( som han sier her.) Å fytti helvette. Så bildet av den jævla veetflaska og ville nesten ikke lese videre. Kan skriveunder på at det der føles ut som etsende syre i hekken. Klissete og jævelig er det også og faen umulig å tørke eller spyle vekk

 • 😛 Har ikke ledd så godt siden bror min traff stolbenet, da han skulle ramme meg bak – barbent :mrgreen:

 • Han mistet nokk alt som var av verdighet etter denne hete natten tenker jeg xD

 • Lol… Ikke lett å være mann. Fikk meg en god latter. 🙂 😳 🙂 ❗

 • 😀 He he. Dette var jo verre enn da jeg skulle kurere flatlus med Radar Innsektspary!!

 • Denne historien viser til hvor viktig det er å lese bruksanvisninger .Og hvor det skal / brukes/ikke brukes.Denne stakkars karen tenkte kun på en ting ,han måtte ikke komme forsent på besøk til sin kone med gaven han.skulle gi henne..Hun fikk desverre ikke pakket den op

 • Å herregud 🙁 æ både lo å ræmja da dette va skikkelig komitragisk

 • Tenk deg uttrykket til kona på kjøkkenet! Latterkrampe 😆

 • ❓ 😛 🙁 👿 ❗ 🙂 😳 😀 😮 😯 😕 😎 😆 😈 🙄 😉 💡 ➡ 😐 😥 :mrgreen:

 • Fantastisk skrevet og utrolig morsom 😎

 • Masse syt. Bruka de kvær 14 dag, blir varmt å litt svie. Ikke nå mere men de 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
juli 2019
M T O T F L S
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031