Det var en hyggelig kveld med mange oppmøtte i alle aldre. Både erfarne og totalt uerfarne.
Det var snakk om annenhver torsdag i begynnelsen til alle kom inn i dette, men sjekk siden på Facebook «Hva skjer i Isfjorden», for oppdateringer 🙂
Sakset før oppmøte fra gruppen på Facebook som heter: «Hva skjer i Isfjorden.»

TORSDAG 7.JANUAR – OPPSTART – BUESKYTING
Nysjerrig på bueskyting? Vi starter opp innendørs bueskyting for barn m/foresatte, ungdom og voksne. Les mer under:

NY AKTIVITET I ISFJORDEN – BUESKYTING

Som barn har mange av oss skutt med bue og pil. Fram til 1400 tallet var bue og pil våpen i strid og på jakt. Oppe i Isfjordens fjell ses ennå mange bogestelle, et skul bygge nært inntil steder hvor villreinen ferdes. I dag er bue og pil kun til forlystelse, edel kappestrid, idrett og i utlandet jakt.
Tre karer herfra ønsker nå å starte opp med innendørs bueskyting, for barn, ungdom og voksne. Vi har det vi trenger til innendørs skyting: Fangnett og bueblinker, moderne recurve buer med sikte, moderne piler og anna nødvendig utstyr. Vi har også historiske heltre buer og trepiler.
Det finnes flere klasser inne bueskyting, men vi skiller mellom buer med og uten sikte. Vi ønsker dette skal være en aktivitet for både kvinner og menn i samme klasse, så her blir det etter hvert humørfylt kappestrid om samme pris.
😀

Vi begynner førstkommende TORSDAG 7.januar, og har fått låne Isfjorden Bedehus. Deretter blir det skyting første torsdag i hver mnd om ikke annet bestemmes.

Kl 1800 Barn fra 5.kl og eldre med foresatte, en fin aktivitet for familier.

Kl 1930 Ungdom fra 8.kl og voksne, for fagre møy og bolde riddere.

Kr 20,- pr skytter til dekning av div. kostnader. Ta med ullsokker/inne sko.

Det blir også div spill, kaffe mens vi venter på tur. Til slutt blir det avholdt en humørfylt kappestrid etter historisk mal. Bli med og prøv noe nytt! Har du selv bue og pil, så kan du bruke ditt eget.
Dette er en aktivitet med store muligheter. Mye kan lages selv og en god moderne recurvebue koster rundt tusenlappen. Selv en barnebue går såpass godt at barn kun må skyte under oppsyn – derfor er først halvdel avsatt til barn med foresatte.
Siden man skyter best med sin egen bue, er det selvsagt mulig å ha med eget utstyr. Vi kommer til å sette opp 3 blinker på 60x60cm slik at 3-4 kan skyte samtidig. Lengste hold innendørs blir 12m.

Vær velkommen, hilsen Erlend, Rune og Geir.
Sms til mobil 92608603 om du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930