kjaaerlighet
Ekte kjærlighet
En sykepeleier forteller.
Klokka var ca 08:30 om morgenen når en eldre herremann i 80-årene kom til klinikken for å kontrollere sårene sine og fjerne noen sting fra tommelen. Han forklarte at han måtte skynde seg til et viktig møte kl 9:00
Jeg lyttet og ba ham om å sitte på venterommet. Jeg visste det ville ta mer enn en time før noen kunne hjelpe ham, men sa ikke noe om det til ham. Jeg så at han med jevne mellomrom så på klokken sin og bestemte meg derfor for å undersøke sårene med en gang fordi jeg fortsatt ikke var opptatt med en annen pasient.
Ved nærmere undersøkelse, så jeg at sårene hadde grodd pent. Meg og den gamle mannen begynte å snakke mens jeg stelte sårene. Jeg spurte ham om han hadde en annen legetime fordi han hadde det så travelt. Han svarte nei og fortalte at han trengte å komme seg videre til sykehjemmet for å ta seg av sin syke kone og gi henne frokost.
Jeg spurte ham om hennes helse, og han fortalte meg at han hadde tatt vare på henne i lang tid fordi hun hadde Alzheimers sykdom. Jeg spurte om hun ville bli sint hvis han var litt sent. Han svarte at hun ikke lenger visste hvem han var, og at hun ikke kunne kjenne ham igjen i de siste fem årene.
– Tviler du noen gang på og gå dit hver morgen, siden hun ikke lenger vet hvem du er? spurte jeg ham forsiktig.
Han smilte da han tok hånden min og plasserte den i hånden og sa.
– Hun vet ikke hvem jeg er, men jeg vet hvem hun er.
Måtte kjempe for å holde tårene tilbake, tenker at det er slik en kjærlighet som jeg ønsker i livet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
oktober 2022
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31