Neglelakk.
Hvem har bestemt at negelakken skal være i røde nyanser? Man kan ofte lure på det. Røde lepper og røde negler. Liksom nymoden bringebær. Sensuelt, romantisk, appelerende, sexy og av og til dramatisk. Rosa til hverdags for liksom å gi litt anonymitet. Litt sterkere rød for den som er litt tøffere og modig. Ja, og blodrød for den store festen. En sier ofte om de som har blodrøde negler at de er løssluppne. Men hvorfor rød? Det fantes for noen år siden et utrolig bra vareutvalg i alle regnbuens farger i nelgelakker. Men jeg var ute en dag her i Rauma og skulle kjøpe og det var et labert utvalg i farger som tørker fort. Kjøpte meg 6 glass i forskjellige farger.Men selvfølgelig av en dårlig billig kvalitet som tar opptil timer for å tørke. Av alle de kjente merkene som tørker hurtig var kun i all verdens røde nyanser. Men nå snart kan vi glede oss vi som liker farger. Nå er det like før det kommer hit til Norge og forhåpentlig til Rauma. Vi har jo byen Åndalsnes her!
Ramlet over et innlegg i KK med bilder og det hele dypt forklart. Sakset fra KK:»Slik får du grafittinegler. Glem dyre manikyrregninger. Du gjør det selv med to strøk. Landseringen av Grafitti Nail Art fra Isodora gjør det lettere enn noen gang å leke seg som gateartist-og på dine negler er det til og med 100 prosent lovlig. -Grafitti Nail kommer på Vita i uke 40. Den har vært tilgjengelig på H&M en stund, men er nå nesten utsolgt og en del farger er vanskelig å få tak i.
Slik virker den: Grafittlakken påføres over en basefarge, tørker fort og skaper et grafittmønster i det den tørker. Det er minst like fasinerende å se på at lakken tørker som å beundre det endelige resultatet. Den finnes i følgende farger: svart, hvit, rosa, gul, blå og grønn. -Mange vil ha hele kolleksjonen på seks lakker, det er visst nytt og uvanlig. Selv om Isodora selger en egen neglelakk som du kan bruke som base, er det ingenting i veien for å bruke en neglelakk du allerede har. KK  har testet med en helt vanlig hvit negelakk, og det gikk helt fint.
Slik gjør du det:
1. Påfør basefargen du ønsker i et jevnt lag over hele neglen og la det tørke fullstendig.
2. Påfør grafittlakken i et jevnt lag over hele neglen. Jobb raskt, siden lakken tørker så fort.
3. Se på mens lakken tørker, sprekker og danner det fasinerende mønsteret.
4. Avslutt evetuelt med en blank overlakk hvis du ønsker et mer glansfullt og varig resultat.

Bildet nummer 1 er lånt fra KK og bilder nummer 2 og 3 er lånt fra Isodora.

Hvem har forresten bestemt at bare damer skal kunne pynte seg med neglelakk? Menn kan vel pynte seg de også med en mere maskulin farge, hvis det finnes da? Da har mennene som vil pynte seg en oppgave?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
oktober 2022
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31