Våronn.
Våren er forhåpentligvis i anmarsj.  Vel, jeg begynner å tvile fordi vi nærmer oss mai måned og i kveld sludder det.
Våren er for huseiere en tid hvor det skal ryddes opp etter en lang og kald vinter.  Hva kommer frem av skader og forandringer påført av snø, is og kulde.  Murpuss som har falt av, avløpsrenner som har fått et hull som ikke var der tidligere, er takrennene intakte?  Osv, osv…  Bort med snøskuffer, varmedress og snøsko.
I hagen ser det ut som en sveitserost etter at mus, grevling og annet har herjet under dekket av snø og is. Busker og trær har fått medfart.
Så snart vi har fått ryddet unne det verste ”rotet” begynner gresset å spire.  Da er det om å gjøre å ha klart utstyr til hagearbeid, plenklipping og rydding av diverse andre steder hvor det vokser!
Trenger plenklipperen en overhaling? Er alt hageutstyr å finne?  Slik går den første måneden om våren.  Innimellom dette skal alt i huset luftes og vi går over til sommerhabitt.  Da har vi kanskje en måned skikkelig sommer igjen med bare arbeid.  Ferien går med til eventuelle reparasjoner og så er det å vente på høsten for å få stablet bort utstyret til neste gang.  Ok, våren har sine lyse sider med lengre dager og litt flere dager med temperatur over 5 grader.
Våren står for meg som en forventning som aldri går i oppfyllelse.
Takk for oppmerksomheten!
Hilser Ola Hersjastaur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031