Vitenskap i den ondes tjeneste.
Vanvittige ting skjer bak vanlige menneskers rygg. Både media og noen av vitenskapens menn (og ev. kvinner) blir styrt av pengemakten. Men latterliggjøring brukes for å ufarliggjøre fakta.
Dette skriver Magnhild Almelid til Abc Nyheter.
Når noe er så utspekulert og ondskapsfullt at det overgår vår fatteevne, da lar man seg fortelle at det bare er en konspirasjonsteori.
Men dessverre har det vist seg for eksempel at farmasøytindustrien har kjøpt falske forskningsresultater, slik at kreftbehandling med et naturmiddel er blitt forbudt. Angivelig skulle det være farlig eller uvirksomt. Bevis for det motsatte medførte at leger som brukte Laetril – fra aprikoskjærner – ble fratatt bevilgning og satt i fengsel.
Folk reiser til Mexico og blir ofte frisk, selv ved langt fremskreden kreft. Vi kan heller ikke få den behandling her i landet. Dette er bare ett eksempel på at du og jeg kan, eller skal bli ført bak lyset, endatil med døden som resultat. Fasit er penger! Og penger styrer både TV, radio, aviser – ja, til og med informasjon i legetidsskrifter, ifølge G. Edward Griffin, som har skrevet boken «En verden uten kreft». Den bør leses!
Men det slutter ikke der. Vi har nettopp fått bekreftet fjorårets vaksinasjonsskandale. På nettet kunne jeg på forhånd lese at innholdet i den vaksinen hadde mye kvikksølv og andre farlige stoffer, tilsvarende det som ble brukt mot nervegass på soldater i Vietnam-krigen. I ettertid har det hatt alvorlig konsekvenser for disse.
Jeg advarte derfor andre mot å la seg vaksinere. Skremmekampanjer kan gjøre at vi lar oss forgifte, hvis det tjener til en avskyelig hensikt. Men det finnes også andre, mer effektive metoder hvis hensikten skulle være å redusere menneskeheten.
Jeg vedlegger en link som burde få de fleste til å våkne og reagere. Foregangsmannen G. Edward Griffin har sammen med andre vitenskapsmenn avslørt at det foregår mye som blir forsøkt å holde skjult. Fly fra det amerikanske luftforsvaret sprayer oss med gift. Aluminium, barium og strontium er i luften vi puster inn og i vann og jord. Selvsagt blir det benektet og latterliggjort når politikerne blir forelagt dette. Men målinger i jord og vann lar seg ikke avvise.
Aluminium i jorden har økt 10-12 ganger siden 2005, viste prøver tatt på Hawai. Der viste det seg at trær dør som følge av dette, og at jordens naturlige bakteriflora også var død. Også unormale forkomster av de andre stoffene er registrert.
For oss gir aluminium nevrologiske skader, eksempelvis Alsheimer. I tillegg har vi altså barium og strontium som er kreftfremkallende. Når vi så får vite at dette – som blir kalt Chemtrail – har pågått i flere år, da er det på tide å våkne.
At Kina manipulerte været i forbindelse med OL er noe vi har hørt, men ikke forstått betydningen av. Det ble sagt at dette kunne gi oss muligheter til å skaffe regn der det trenges. Hvorfor har man da tørken i Afrika? Den har krevd mange liv. Jeg har lagt merke til noen uvanlige skyer på kveldshimmelen, og vi har sett kryssende striper på himmelen, noe som påstås å være «damp» fra flymotorer.
Det er all grunn til å tvile her. Når vi har erfart at hele fugleflokker faller død til jorden, uten at vi har funnet noen forklaring. Bier er forsvunnet. Store mengder død fisk – og at også hvalflokker og delfiner har dødd. Dette burde få oss til å våkne og reagere. Hva er det som skjer – hva med oss?
Dette handler ikke bare om klima. Det handler om liv eller død. Kanskje er CO2-problemet bare er ment å avlede oppmerksomheten på hva som egentlig holder på å skje? Vi trenger en grasrotbevegelse i håp om å bli hørt. Her kommer film. Filmen kan maksimeres til «fullskjerm».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Block

Enter Block content here...


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

Næringsliv
november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930